Gaat u ook voor meer resultaat? Neem dan contact met ons op! We're just one click away... 0488 - 429375 info@creating4u.nl

Cases

Dit hebben wij al bereikt

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van resultaten die wij al geboekt hebben voor onze klanten. Wilt u graag meer informatie over een bepaalde case? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen het graag uitleggen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Van 100+ naar top 5 in Google

AccountantZ is een nieuw accountantskantoor in Tiel, gestart in december 2014. Voor dit kantoor is het heel belangrijk om snel naamsbekendheid op te bouwen. Daarom besteden wij veel aandacht aan zoekmachine-optimalisatie. Het resultaat: binnen 4 maanden van een positie ergens ver in de 100 naar een plek in de top 5 van de Google zoekresultaten.

Verdrievoudiging van de conversieratio

WOEFshop is een webshop in hondenartikelen. In de zomer is er traditioneel een dipje te zien in het aantal orders. Maar door bepaalde acties in juli en augustus 2015 hebben we de conversie kunnen verdrievoudigen ten opzichte van vorig jaar.

De bezoekersduur verdubbeld

GGZ-Heuvelrug is een kleinschalige GGZ-instelling met vestigingen in Driebergen en Zeist. Door innovatie en ondernemerschap kunnen zij zich staande houden in een dynamische markt. En dit resulteert in kwalitatieve bezoekers, die langer op de website blijven.

Meer inzicht in het gedrag van de doelgroep

Guido Vermeeren is een inspirerende coach voor ondernemers en leidinggevenden. Hij helpt hen bij persoonlijke ontwikkeling. Voorheen noemde hij zich businesscoach. Maar dat bleek niet aan te sluiten bij de doelgroep.

Ook u kunt meer rendement uit uw website halen!