Gaat u ook voor meer resultaat? Neem dan contact met ons op! We're just one click away... 0488 - 429375 info@creating4u.nl

De bezoekersduur verdubbeld

Case van GGZ-Heuvelrug

GGZ-Heuvelrug is een kleinschalige GGZ-instelling met vestigingen in Driebergen en Zeist. Zij opereren in een markt die continu in beweging is, zeker met alle transities in de zorg. Door innovatie en ondernemerschap kunnen zij zich staande houden in deze dynamische markt. Een mooi voorbeeld van die innovatie is de onlangs vernieuwde website. Het ondernemerschap komt naar voren in het feit dat zorginstellingen zich meer moeten gaan profileren. Ook daarbij speelt de website in het geval van GGZ-Heuvelrug een belangrijke rol.

Wij zijn gevraagd om mee te denken over de marketing van GGZ-Heuvelrug. Eén van de voornaamste doelen is het vergroten van de naamsbekendheid. Daarnaast wil GGZ-Heuvelrug een nauwere band krijgen met haar doelgroep. Om dit te bereiken, zijn we een blog gestart. Op die manier geven we de lezers informatie, bereiken we een grotere doelgroep en hebben we terugkerend verkeer op de website. Dit was ook duidelijk te zien in Google Analytics. In de eerste twee weken van juni verbleven de bezoekers gemiddeld iets meer dan 1 minuut op de website, in de eerste twee weken van november waren ze er ruim 2 minuten.

Dit is een goed voorbeeld van het effect van blogging op de langere termijn. De bezoekers komen terug en raken steeds meer geïnteresseerd in het bedrijf. Benieuwd hoe u kunt starten met bloggen? Wij vertellen het u graag!

 

De blauwe lijn is november, de oranje lijn is juni. In november blijven bezoekers ruim 2x langer op de website.

De blauwe lijn is november, de oranje lijn is juni. In november blijven bezoekers ruim 2x langer op de website.

GGZ Heuvelrug is begonnen als een samenwerkingsproject van een psychiater, klinisch psycholoog en psychotherapeut die de geestelijke gezondheidszorg dicht bij huis van de patiënt, de gezinnen en de huisarts wilden brengen. Inmiddels is het bedrijf een belangrijke lokale zorgaanbieder geworden. Marcel helpt ons om ons zo goed mogelijk te presenteren. Hij denkt actief mee over de bedrijfsfilosofie, hoe deze uit te dragen en is daarin proactief. Wij zijn hem gaan waarderen als teamgenoot. Een creatieve denker die snel reageert en denken in doen omzet. We krijgen veel lof over onze goed bezochte site en weten beter waar we ons op willen richten. Kortom, we zijn blij met Marcel en willen graag van zijn kennis en kunde blijven profiteren.

Willem Barents

Bestuurder, GGZ Heuvelrug

Ook u kunt meer rendement uit uw website halen!