Gaat u ook voor meer resultaat? Neem dan contact met ons op! We're just one click away... 0488 - 429375 info@creating4u.nl

Van 100+ naar top 5 in Google

Case van AccountantZ

AccountantZ is hét nieuwe accountantskantoor in Tiel. Leon Zoetekouw en Aron van Doorn hebben een verfrissende, unieke kijk op accountancy en financiën. Vanuit deze filosofie zijn zij in december 2014 hun nieuwe kantoor gestart in een markt met veel concurrentie.

Leon en Aron kwamen met een duidelijke vraag bij ons: zo snel mogelijk naamsbekendheid vergaren in Tiel, Buren en omstreken. Naast een offline mediacampagne moest online daarbij een grote rol gaan spelen. Nadat wij een nieuwe website hadden gebouwd, gingen wij aan de slag met hun online vindbaarheid. Zij gaven zelf aan gevonden te willen worden op het zoekwoord “accountant” in combinatie met verschillende plaatsnamen. Na het zoekwoordenonderzoek bleek echter dat er meer op “administratiekantoor” werd gezocht dan op “accountant”. Uiteindelijk hebben we geoptimaliseerd op 32 zoekwoordcombinaties. Voor elke combinatie maakten wij landingspagina’s. Ook gingen wij aan de slag met linkbuilding en hun social media.

De resultaten waren verbluffend. Voordat wij startten, stond AccountantZ voor geen enkele zoekwoordcombinatie in de top 100. Maar al na slechts 1,5 maand waren ze voor alle zoekwoordcombinaties in de top 20 terecht gekomen en voor 24 combinaties zelfs in de top 10. In oktober 2015 (4 maanden na de start van de zoekmachine-optimalisatie) staan ze met 16 zoekwoordcombinaties in de top 5.

Deze case van AccountantZ is een mooi voorbeeld hoe snel verbluffende én duurzame resultaten geboekt kunnen worden met een goede inzet van zoekmachine-optimalisatie. Benieuwd hoe uw bedrijf hiervan kan profiteren? Wij leggen het u graag uit!

 

AccountantZ staat voor de meeste relevante zoektermen op de eerste pagina van Google

AccountantZ staat voor de meeste relevante zoektermen op de eerste pagina van Google

Ook u kunt meer rendement uit uw website halen!