Gaat u ook voor meer resultaat? Neem dan contact met ons op! We're just one click away... 0488 - 429375 info@creating4u.nl

Op dit moment domineert het coronavirus / COVID-19 alle nieuwsberichten en ons dagelijks leven. Ook op Google wordt er veelvuldig gezocht op vanalles omtrent het virus en de bijbehorende ziekte. Maar waar zoekt men het meeste op?

We proberen antwoord te vinden op de vele vragen die we hebben. Hiervoor maken we veelvuldig gebruik van Google. Met behulp van Google Trends is het mogelijk om in kaart te brengen waar wij wereldwijd naar zoeken online. 

Er is nu een speciale pagina op de Nederlandse versie van Google Trends, waarop precies te zien is waar Nederlanders het meest op zoeken met betrekking tot corona. Waar we het meest naar zoeken? Naar “hoe weet je of je het coronavirus hebt gehad”. Maar opvallend is ook de combinatie van kappers en coronavirus. Veel kappers, maar waarschijnlijk ook klanten, vragen zich dus af wat het coronavirus voor hen betekent.

Helaas heeft ook Google niet de wijsheid in pacht. Google kan alleen webpagina’s presenteren, waarvan zij denkt dat het antwoord geeft op de gestelde vraag. Het blijft dus van groot belang om de bronnen zelf goed te checken. Want helaas wordt er ook veel nepnieuws verspreid.

Het zijn rare tijden. Maar communicatie is nu van groot belang. Laat zien dat u professioneel met de crisis omgaat. En laat u (online) nog meer zien dan normaal. Als we dat met z’n allen doen, dan komen we allemaal hopelijk sterker uit deze crisis!

Wilt u graag weten hoe u in deze tijden de online mogelijkheden nog sterker in kunt zetten? Wij brainstormen graag gratis en vrijblijvend met u mee. Neem contact met ons op om een gratis gesprek via Zoom of Skype in te plannen!

Vragen? Stuur ons een appje! whatsapp