Gaat u ook voor meer resultaat? Neem dan contact met ons op! We're just one click away... 0488 - 429375 info@creating4u.nl

Website-analyse

Meten is weten

Alle acties die we uitvoeren om meer rendement op uw website te krijgen, hebben pas echt zin, als we weten wat de resultaten zijn. En daar komen we alleen achter door te meten. Daarvoor maken wij gebruik van de krachtige tool van Google: Google Analytics.

Alles is te meten
Google Analytics geeft ons een schat aan informatie over de bezoekers van uw website. Waar komen ze vandaan? Op welke woorden zoeken ze? Welke pagina’s bezoeken ze? Hoelang blijven ze op uw website? Via welke pagina verlaten ze uw website? Hoe vaak keren ze terug alvorens een conversie te geven? Waardevolle informatie op basis waarvan u het rendement van uw website kunt blijven verbeteren.

Analytics als managementtool
Een juiste interpretatie van de informatie uit Google Analytics helpt u ook om belangrijke beslissingen te nemen. U ziet bijvoorbeeld direct welke reclamecampagnes resultaat opleveren. Ook kunt u achterhalen in welke producten uw bezoekers de meeste interesse tonen, eventueel gerelateerd aan zaken als woonplaats of tijd van het jaar. Het gebruik van Analytics kan hierdoor bijdragen aan het invullen van uw KPI’s.

Graag leggen wij in een vrijblijvend adviesgesprek uit hoe Google Analytics bij kan dragen aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Ook u kunt meer rendement uit uw website halen!