Gaat u ook voor meer resultaat? Neem dan contact met ons op! We're just one click away... 0488 - 429375 info@creating4u.nl

Blogging

Een blog is bij uitstek geschikt om uw doelgroep aan u te binden

Een blog op uw website is een goede keuze. Het is niet alleen nuttig om uw doelgroep te informeren, het speelt ook een grote rol bij de vindbaarheid van uw website. Google gaat namelijk steeds meer waarde hechten aan actuele informatie. En als uw bezoekers reacties plaatsen op uw blogs, zal Google die blogs nog hoger waarderen. Reden genoeg dus om te gaan bloggen!

Nauw samenwerken met u
Eén van de nadelen van bloggen is dat het een tijdrovende klus is. Zeker als u niet zo’n vlottende pen heeft, kan het veel frustratie en tijd kosten. Maar gelukkig kunnen wij u perfect ondersteunen. Wij hebben jarenlange ervaring als commerciële tekstschrijver voor verschillende media. Daardoor kunnen wij ons snel inleven in uw markt, product en doelgroep. Belangrijk is dat wij nauw met u samenwerken. U geeft aan welke onderwerpen u graag in uw blogs terugziet, wij schrijven de blogs en u doet een laatste controle. Als u akkoord bent met de inhoud, plaatsen wij het blog op het juiste tijdstip. Ook plaatsen wij het blog direct door op uw social media. Zo vergroten wij het bereik aanzienlijk. En elke maand komen wij bij u langs, om samen met u de resultaten van de voorgaande blogs te bespreken en te bekijken waar we de komende maand over gaan bloggen. Zo houden we strak de vinger aan de pols, kunnen we snel inspelen op actualiteiten en zorgen we ervoor dat u de beste resultaten krijgt!

Bent u benieuwd hoe wij blogging voor u in kunnen richten? Bel of mail ons dan nu voor een vrijblijvende afspraak, wij leggen het u graag uit!

Ook u kunt meer rendement uit uw website halen!