Gaat u ook voor meer resultaat? Neem dan contact met ons op! We're just one click away... 0488 - 429375 info@creating4u.nl

Conversie-optimalisatie

Zorg dat er meer actie op uw website is

Als u een bezoeker op uw website heeft, wilt u natuurlijk het liefst dat hij of zij een actie uitvoert. Bijvoorbeeld het doen van een aankoop, het invullen van een contactformulier of het inschrijven op een nieuwsbrief. Zo’n actie noemen we een conversie.

Gemiddeld heeft een website een conversieratio van 1 tot 2 procent. Dit betekent dat 1 á 2 op de 100 bezoekers een actie uitvoeren. Door middel van conversie-optimalisatie brengen we dit getal omhoog.

Combinatie met usability en analytics
Conversie-optimalisatie is nauw verbonden met usability en analytics. Een gebruiksvriendelijke website nodigt immers sneller uit om een actie uit te voeren. En we meten graag onze vooruitgang, zodat we tijdig bij kunnen sturen indien nodig. Benieuwd welke acties wij uitvoeren om uw website een hogere conversie te geven? Wij leggen het graag uit in een vrijblijvend adviesgesprek!

Gratis website-analyse
Wilt u een idee krijgen hoe uw website meer conversies kan krijgen? Klik dan op onderstaande knop, vul uw gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur geheel gratis en vrijblijvend een uitgebreide website-analyse!

Ja, doe mij zo’n gratis website-analyse!

Ook u kunt meer rendement uit uw website halen!