Gaat u ook voor meer resultaat? Neem dan contact met ons op! We're just one click away... 0488 - 429375 info@creating4u.nl

SEO

Zoekmachine-optimalisatie is een goede eerste stap naar meer bezoekers

SEO is een afkorting van Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine-optimalisatie. Het omvat alle werkzaamheden om te zorgen dat een website hoger in zoekmachines als Google komt. Naast Google moeten we ook zeker niet Bing en Yahoo! vergeten. Ondanks dat hun marktaandeel klein is, zijn het toch goede zoekmachines met een trouwe groep gebruikers.

Een perfect ingerichte SEO-campagne zorgt ervoor dat uw website op een goede plek in de zoekmachines komt. Om tot de beste resultaten te komen, volgen wij dit stappenplan:

  1. Zoektermenonderzoek
  2. Technische optimalisatie van de website
  3. Content optimalisatie
  4. Linkbuilding
  5. Actualisering van de content

U houdt de controle
SEO is een ingewikkeld proces, maar uiteindelijk is het het resultaat dat telt. Daarom komen wij elke maand bij u langs, om samen met u de voortgang te bespreken. Wij laten zien wat we de afgelopen maand hebben gedaan en we kijken samen met u of we nog op koers liggen. Indien nodig bepalen we samen hoe de koers bijgestuurd kan worden. Op die manier behoudt u zelf de controle en bent u verzekerd van de beste resultaten!

Het begint bij een gedegen zoektermenonderzoek
In een zoektermenonderzoek achterhalen wij op welke zoekwoordencombinaties het meest gezocht wordt. Ook bekijken wij hoe de concurrentie is op deze zoektermen. Het doel is om een aantal zoektermen te vinden waar veel op gezocht wordt, maar waarin de concurrentie laag is. Deze zoektermen vormen een goede basis voor de verdere optimalisatie.

Gratis zoektermenonderzoek
Bent u benieuwd naar de zoekvolumes en concurrentie van uw zoektermen? Klik op onderstaande knop, vul uw zoektermen in en u ontvangt binnen 24 uur geheel gratis en vrijblijvend een zoektermenrapport!

Ja, doe mij zo’n gratis zoektermenonderzoek!

Ook u kunt meer rendement uit uw website halen!