Gaat u ook voor meer resultaat? Neem dan contact met ons op! We're just one click away... 0488 - 429375 info@creating4u.nl

Social media

Laat online ook uw sociale kant zien

Social media: in 2000 bestond het woord niet, 15 jaar later is het niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. We denken al snel aan Facebook, Google+, LinkedIn, Twitter en YouTube, maar er zijn er veel meer. Het omvat namelijk alle online platformen waar gebruikers de inhoud van maken, zonder of met minimale tussenkomst van een redactie. Dit betekent dat bijvoorbeeld fora ook tot de social media behoren.

Uw merk opbouwen
Social media zijn bij uitstek geschikt om uw merk op te bouwen en binding te krijgen met uw (potentiële) klanten. U kunt uw verhaal vertellen en daarmee een sfeer rondom uw merk creëren. Acties die u plaatst, kunnen snel gedeeld worden. Ook is het voor uw (potentiële) klanten een laagdrempelige manier om in contact met u te komen.
Maar er schuilen ook gevaren in. Als u niet goed acteert op reacties, kan dit uw imago schaden. Ook is het belangrijk om te monitoren hoe er over uw bedrijf geschreven wordt. Op die manier kunt u continu toetsen of uw merkbeleving aansluit bij uw beoogde doelen.

Bent u benieuwd wat social media voor u kan betekenen? Bel of mail ons dan nu voor een vrijblijvende afspraak, wij leggen het u graag uit!

Ook u kunt meer rendement uit uw website halen!