Gaat u ook voor meer resultaat? Neem dan contact met ons op! We're just one click away... 0488 - 429375 info@creating4u.nl

Usability

Een gebruiksvriendelijke website zorgt ervoor dat uw bezoekers doorklikken

Usability gaat over de gebruiksvriendelijkheid van uw website. Welke informatie willen uw bezoekers hebben? Hoe snel vinden ze die informatie? Is de navigatiestructuur van uw website wel logisch? Waar kijken bezoekers het eerste naar als ze op uw website komen? En waar klikken ze vervolgens op?

Antwoorden op dit soort vragen geven wij u graag! Wij hebben jarenlange ervaring in het continu optimaliseren van de gebruikerservaring op allerlei soorten websites en webshops. Maar daarnaast kunnen wij ook verschillende usability-onderzoeken voor u uitvoeren op uw eigen website. Ook als deze website nog in aanbouw is. Op die manier krijgt u een goed beeld hoe uw bezoekers uw website ervaren en kunt u eventuele knelpunten snel en effectief oplossen.

Card sorting
Eén van de onderzoeken die wij veelvuldig uitvoeren is card sorting. In de basis komt het erop neer dat wij aan uw doelgroep vragen hoe zij de navigatiestructuur van uw website in zouden richten. Door alle ontwerpelementen uit het onderzoek te halen, blijft alleen de essentie van uw navigatiestructuur over. Hoe zouden uw bezoekers zelf de verschillende pagina’s ten opzichte van elkaar plaatsen? En hoe zouden zij bepaalde rubrieken op uw website noemen? Ook hier stellen wij op basis van uw doelgroep de perfecte testgroep samen. Het resultaat van een card sorting onderzoek is een kort en bondig rapport, waarin wij aanbevelingen doen ter verbetering van uw navigatiestructuur.

Alle usability-onderzoeken die wij uitvoeren, worden begeleid door universitair opgeleide analytici. Zo bent u ervan verzekerd dat de resultaten betrouwbaar en bruikbaar zijn.

Gratis website-analyse
Wilt u een eerste indruk van de usability van uw website? Klik dan op onderstaande knop, vul uw gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur geheel gratis en vrijblijvend een uitgebreide website-analyse!

Ja, doe mij zo’n gratis website-analyse!

Ook u kunt meer rendement uit uw website halen!