Gaat u ook voor meer resultaat? Neem dan contact met ons op! We're just one click away... 0488 - 429375 info@creating4u.nl

Workshop "Google Analytics"

Leer in vier uur om uw website perfect te analyseren met Google Analytics

 

Wilt u graag meer inzicht in de bezoekers van uw website? Zodat u weet waar de verbeterpunten van uw website liggen? Om op die manier het rendement van uw website zelf te verhogen? Dan is onze workshop “Google Analytics” perfect geschikt voor u!

Tijdens de workshop leert u wat Google Analytics precies is, welke informatie u er uit kunt halen, hoe u dashboards moet maken en hoe u de informatie moet interpreteren. Ook kijken we wat de gegevens uit Google Analytics betekenen ten aanzien van uw eigen website en hoe u uw website op basis van die gegevens verder kunt verbeteren. Na afloop kunt u uw weg vinden in de grote hoeveelheid informatie van Google Analytics en heeft u een persoonlijk dashboard tot uw beschikking, waarin u uw eigen KPI’s kunt monitoren.

De onderwerpen die we gaan behandelen in deze workshop “Google Analytics” zijn onder andere:

 • theoretische kennis van Google Analytics
 • correcte data verkrijgen
 • informatie analyseren
 • informatie interpreteren
 • meer halen uit Google Analytics

Privé workshop, perfect toegesneden op uw situatie

De workshop duurt ongeveer vier uur. Uniek daarbij is dat de workshop 1-op-1 wordt gegeven. Dit betekent dat u alle tijd en vrijheid heeft om vragen te stellen. We kunnen onderwerpen die voor uw specifieke situatie interessant zijn verder uitdiepen. En u krijgt informatie die geheel op uw eigen website is gebaseerd. Op die manier weet u zeker dat u alle handvatten krijgt om zelf uw website zo goed mogelijk te analyseren en te verbeteren.

Een ander voordeel van onze 1-op-1 aanpak is dat u bepaalt waar en wanneer de workshop plaatsvindt. U kiest de dag, tijd en locatie die u het beste uitkomt.

Tijdens de interactieve workshop gaat u zelf aan de slag. U maakt zelf enkele dashboards aan, zodat u direct aan de slag kunt met het monitoren van de voor uw situatie belangrijke gegevens.

Wilt u dus serieus aan de slag om uw website te analyseren en te verbeteren? Dan krijgt u met onze workshop “Google Analytics” in vier uur alle informatie om binnen korte tijd de beste resultaten te behalen!

Speerpunten van onze workshop “Google Analytics”

 • In vier uur leert u alle ins en outs van Google Analytics
 • Volledig toegespitst op uw situatie
 • Antwoord op al uw vragen
 • U bepaalt de tijd die u het beste uitkomt
 • U bepaalt de locatie die u het beste uitkomt
 • Na afloop kunt u zelf de bezoekers van uw website analyseren en verbeterpunten op uw website detecteren
 • Ook na de workshop kunt u rekenen op onze ondersteuning

De kosten voor deze privé workshop “Google Analytics” bedragen slechts € 359,- ex. BTW. Heeft u nog vragen of wilt u meteen aan de slag? Vul dan onderstaand formulier in of bel/mail ons!

Kijk ook eens bij onze workshop “Hoger in Google”!

Onlangs heeft Marcel mij wegwijs gemaakt in Google Analytics. Zonder enige voorkennis ben ik de workshop gaan volgen. Marcel heeft mij geduldig alle zaken helder uitgelegd en nam ruim de tijd om al mijn vragen te beantwoorden.

Kim van der Linde

Eigenaar, Open Psychologie

Wilt u ook zelf de bezoekers van uw website analyseren? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u meer informatie over deze interessante workshop op!

Uw naam*

Uw e-mailadres*

marsklein_new
Uw trainer

De workshop Google Analytics wordt gegeven door Marcel Attinger. Marcel heeft jarenlange ervaring met het analyseren van websites, zodat deze meer rendement behalen. Hij doet dit voor een groot aantal klanten in zeer uiteenlopende branches. Daarbij haalt hij goede resultaten, wat u bijvoorbeeld kunt lezen in deze case van een webshop in hondenartikelen.

Ook u kunt meer rendement uit uw website halen!