Gaat u ook voor meer resultaat? Neem dan contact met ons op! We're just one click away... 0488 - 429375 info@creating4u.nl

Workshop "Hoger in Google"

Krijg in vier uur alle tips en trucs om uw website zelf hoger in Google te krijgen

Wilt u graag zelf aan de slag met de zoekmachine-optimalisatie voor uw website? Maar weet u niet goed hoe u dit aan moet pakken? Dan is onze workshop “Hoger in Google” perfect geschikt voor u!

Tijdens de workshop krijgt u meer inzicht in de werkwijze van Google, hoe de search bots van Google het internet afstruinen, hoe u uw website optimaliseert en welke tools u daarbij kunt gebruiken. Ook kijken we hoe u de voortgang kunt monitoren en hoe u de effectiviteit van uw zoekmachine-optimalisatie steeds verder kunt verbeteren. Na afloop heeft u een goed overzicht van de beste zoekwoorden voor uw situatie en een praktisch stappenplan om zelf direct aan de slag te gaan.

De onderwerpen die we gaan behandelen in deze workshop “Hoger in Google” zijn onder andere:

 • theoretische kennis van zoekmachine-optimalisatie
 • goed zoekwoordenonderzoek
 • zaken die u op uw eigen website kunt doen om hoger in Google te komen
 • zaken die u buiten uw eigen website moet regelen om hoger in Google te komen
 • evalueren en bijsturen

Privé workshop, perfect toegesneden op uw situatie

De workshop duurt ongeveer vier uur. Uniek daarbij is dat de workshop 1-op-1 wordt gegeven. Dit betekent dat u alle tijd en vrijheid heeft om vragen te stellen. We kunnen onderwerpen die voor uw specifieke situatie interessant zijn verder uitdiepen. En u krijgt informatie die geheel op uw eigen website is gebaseerd. Op die manier weet u zeker dat u alle handvatten krijgt om zelf uw website zo hoog mogelijk in Google te krijgen.

Een ander voordeel van onze 1-op-1 aanpak is dat u bepaalt waar en wanneer de workshop plaatsvindt. U kiest de dag, tijd en locatie die  u het beste uitkomt.

Tijdens de interactieve workshop gaat u zelf aan de slag. Wij laten u zien welke tools wij gebruiken om een website zo efficiënt en effectief mogelijk te optimaliseren. En we maken samen met u een overzicht van de meest geschikte zoektermen voor uw specifieke situatie.

Wilt u dus serieus aan de slag om uw website hoger in Google te krijgen? Dan krijgt u met onze workshop “Hoger in Google” in vier uur alle informatie om binnen korte tijd de beste resultaten te behalen!

Speerpunten van onze workshop “Hoger in Google”

 • In vier uur leert u alle kneepjes om zelf uw website hoger in Google te krijgen
 • Volledig toegespitst op uw situatie
 • Antwoord op al uw vragen
 • U bepaalt de tijd die u het beste uitkomt
 • U bepaalt de locatie die u het beste uitkomt
 • Na afloop heeft u alle tools om direct aan de slag te gaan
 • Ook na de workshop kunt u rekenen op onze ondersteuning

De kosten voor deze privé workshop “Hoger in Google” bedragen slechts € 389,- ex. BTW. Heeft u nog vragen of wilt u meteen aan de slag? Vul dan onderstaand formulier in of bel/mail ons!

Kijk ook eens bij onze workshop “Google Analytics”!

Ik heb bij Marcel de workshop SEO gevolgd. Marcel behandelt alles nauwkeurig, is zeer goed op de hoogte en kundig. Hierdoor leer je niet enkel wat trucjes, maar krijg je inzage in het systeem waardoor je de concurrent voor kunt zijn, in plaats van deze te volgen!

Margot ten Hoor

Zorgmanager, Verpleeg Collectief

Wilt u ook zelf uw website hoger in Google krijgen? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u meer informatie over deze interessante workshop op!

Uw naam*

Uw e-mailadres*

marsklein_new
Uw trainer

De workshop Hoger in Google wordt gegeven door Marcel Attinger. Marcel heeft jarenlange ervaring met het optimaliseren van websites, zodat deze hoger in Google komen. Hij doet dit voor een groot aantal klanten in zeer uiteenlopende branches. Daarbij haalt hij goede resultaten, wat u bijvoorbeeld kunt lezen in deze case van een accountantskantoor in Tiel.

Ook u kunt meer rendement uit uw website halen!