Gaat u ook voor meer resultaat? Neem dan contact met ons op! We're just one click away... 0488 - 429375 info@creating4u.nl

De vakantie is alweer een tijdje geleden en we zijn weer voortvarend aan de slag! En het mooiste is nog wel de afwisseling tussen tal van creatieve projecten. Een kleine greep uit wat we de afgelopen weken gerealiseerd hebben. Wellicht inspiratie voor uw project? Wij komen graag een keertje brainstormen!

Websites

De hoofdmoot van ons werk blijft toch wel het bouwen, onderhouden en optimaliseren van websites. Enkele voorbeelden van ons werk van de laatste paar weken:

MY Begeleiding

MY Begeleiding was niet meer tevreden over haar huidige provider. De techniek van de website was verouderd en de bereikbaarheid van de provider liet te wensen over. De wens was om over te stappen naar ons. Wij hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om de website weer wat op te frissen.

Psychologenpraktijk Nova

Psychologenpraktijk Nova is een nieuwe psychologenpraktijk in Leusden. We hebben niet alleen de nieuwe website gebouwd, maar ook het logo ontworpen en drukwerk verzorgd.

Sisterlicious

Ook Sisterlicious is een nieuw bedrijf. Een van onze klanten raadden ons aan bij deze beautysalon in Tiel. Wij hebben het logo geschikt gemaakt voor internet en drukwerk, de website gebouwd, drukwerk verzorgd en de social media opgetuigd.

Wegwijzer Bestuivers

Wegwijzer Bestuivers is onderdeel van het grootschalige project Kennisimpuls Bestuivers, uitgevoerd door de WUR in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Op internet is veel informatie te vinden over bestuivers. Om deze informatie op een centraal punt te bundelen, moest er een website gebouwd worden. Dit moest in zeer korte tijd gebeuren. Wij hebben de website in drie dagen ontworpen, gebouwd, gevuld en live gezet.

Green Hide Away

Green Hide Away is een vreemde eend in de bijt. Voor deze website hebben wij het technische gedeelte verzorgd. De klant heeft de website zelf ontworpen en gebouwd. Uiteraard met onze hulp waar nodig. Een iets andere aanpak (normaal gesproken verzorgen wij het gehele traject van ontwerp tot livegang), maar dit beviel zowel ons als de klant ook goed!

Animatie

Het komt niet veel voor, maar enkele keren per jaar maken wij een animatie. Een mooie afwisseling met een resultaat waar we elke keer weer trots op zijn. Zo ook bij deze animatie voor Kennisimpuls Bestuivers. De tekeningen zijn gemaakt door Arie van Vliet, wij hebben gezorgd voor de beweging, voice-over, muziek en montage.

Drukwerk

We ontwerpen en leveren ook nog regelmatig drukwerk. Vaak zijn dat visitekaartjes en flyers, maar we krijgen ook steeds meer de vraag of we signing kunnen verzorgen. Dat doen we natuurlijk met plezier! Enkele extra leuke projecten waren het ontwerpen en drukken van de nieuwe menukaart van Pure Uden en een kwartetspel voor Kennisimpuls Bestuivers.

Uw project?

Wellicht heeft u door bovenstaand werk inspiratie gekregen voor uw eigen project? Wij komen graag brainstormen! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij zijn benieuwd wat voor creatiefs u voor ons in petto heeft!