Gaat u ook voor meer resultaat? Neem dan contact met ons op! We're just one click away... 0488 - 429375 info@creating4u.nl

Gratis APK-keuring

Hoe staat het met de gezondheidsstatus van jouw website?

Het kan zijn dat er in de loop van de tijd (kleine) foutjes in je website zijn geslopen, zoals dode links en content die niet meer actueel is. Het is eigenlijk net als een auto: hoe minder aandacht je er aan besteedt, hoe minder lekker die in de loop der jaren zal rijden.

APK voor jouw website
Daarom bieden wij nu een APK voor je website aan. Tijdelijk is deze keuring geheel gratis! De APK houdt in dat wij de gehele website doorlopen en kijken waar er eventuele verbeteringen aangebracht kunnen worden. We kijken onder andere of alle content nog klopt, of er geen dode links in de website zitten, of zaken efficiënter kunnen en of de website nog goed beveiligd is. Omdat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, weten wij waar we op moeten letten. Je ontvangt van ons dan een rapport met daarin de “gezondheidsstatus” van de website. Op deze manier heb je een duidelijk beeld van hoe het nu met je website gesteld is en hoe verbeteringen aangebracht kunnen worden. Deze punten kun je dan zelf op gaan pakken. Uiteraard kun je daarbij onze hulp inschakelen wanneer dit gewenst is! 

Wil je een gratis APK-keuring voor jouw website ontvangen? Vul dan het formulier hieronder in: 

Ook u kunt meer rendement uit uw website halen!

Vragen? Stuur ons een appje! whatsapp