Gaat u ook voor meer resultaat? Neem dan contact met ons op! We're just one click away... 0488 - 429375 info@creating4u.nl

Gratis APK-keuring

Hoe staat het met de gezondheidsstatus van jouw website?

Het kan zijn dat er in de loop van de tijd (kleine) foutjes in je website zijn geslopen, zoals dode links en content die niet meer actueel is. Het is eigenlijk net als een auto: hoe minder aandacht je er aan besteedt, hoe minder lekker die in de loop der jaren zal rijden.

APK voor jouw website
Daarom bieden wij nu een APK voor je website aan. Tijdelijk is deze keuring geheel gratis! De APK houdt in dat wij de gehele website doorlopen en kijken waar er eventuele verbeteringen aangebracht kunnen worden. We kijken onder andere of alle content nog klopt, of er geen dode links in de website zitten, of zaken efficiënter kunnen en of de website nog goed beveiligd is. Omdat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, weten wij waar we op moeten letten. Je ontvangt van ons dan een rapport met daarin de “gezondheidsstatus” van de website. Op deze manier heb je een duidelijk beeld van hoe het nu met je website gesteld is en hoe verbeteringen aangebracht kunnen worden. Deze punten kun je dan zelf op gaan pakken. Uiteraard kun je daarbij onze hulp inschakelen wanneer dit gewenst is! 

Lees hier een review van een ondernemer die jou voorging: 

Beste Marcel,

Recentelijk bood jij mij aan om een APK van onze website te maken. Dat is gratis en geeft inzicht hoe onze website er voor staat.

Nou, dat leek me wel wat.

Binnen een kleine week komt er een e-mail binnen van Creating4U. Openen en lezen dacht ik… en dan blijkt dat er een echt rapport aan vast zit en niet zomaar een! Een rapport met 13 pagina’s onderzoek van onze website. Van snelheid tot gebroken links en van CSS en JS tot meta omschrijvingen.

Wie dan denkt: waar heb je het over (dat had ik in ieder geval wel bij sommige punten), wordt dan ook weer goed geholpen. Links naar filmpjes met een duidelijke toelichting over bepaalde zaken of gewoon een heldere uitleg op papier.

Daarbij werd onze website ook nog eens vergeleken met twee collega makelaars…

En als je dan denkt dat het stopt kom je “bedrogen” uit: er worden vervolgens op basis van de analyse tips gegeven… hoe goed is dat!

 

Marcel is bescheiden, maar het mag gezegd worden dat hij puik werk levert met deze APK keuring. De investering die hij heeft gedaan in de APK keuring van onze website zet mij weer aan het denken en daarbij zal het niet blijven.

En maak gebruik van zijn aanbod: Marcel kan de vinger op de zere plek van je website leggen. Ik kan dat alleen maar van harte aanbevelen.

 

Robbert Pennock

Gerssen & Donkersloot Makelaars

Wil je een gratis APK-keuring voor jouw website ontvangen? Vul dan het formulier hieronder in: 

Ook u kunt meer rendement uit uw website halen!

Ook u kunt meer rendement uit uw website halen!