Gaat u ook voor meer resultaat? Neem dan contact met ons op! We're just one click away... 0488 - 429375 info@creating4u.nl

Bij Creating4U helpen we veel bedrijven om hoger te komen in Google en om meer rendement uit hun online aanwezigheid te halen. Deze bedrijven nemen wij al het werk uit handen, zodat zij op dit gebied volledig ontzorgd zijn. Echter zijn er natuurlijk ook ondernemers die graag zelf iets doen op dit gebied. Hiervoor is het belangrijk dat je weet wat je moet doen en welke tools je moet gebruiken. Daarom hebben wij onze workshops ontwikkeld.

Nu zult u denken: workshops voor zoekmachine-optimalisatie zijn er toch al genoeg? Dat klopt. Echter pakken wij dit anders aan dan anderen. Net als bij onze overige dienstverlening geloven wij ook hier namelijk in intensieve begeleiding. Daarom geven wij onze workshops 1-op-1. De workshops zijn daardoor volledig aangepast op uw specifieke situatie. We bekijken de zoekwoorden die voor u relevant zijn, analyseren uw concurrenten en maken een actieplan voor uw situatie. U weet zeker dat al uw vragen beantwoord worden en we kunnen onderwerpen die voor u interessanter zijn verder uitdiepen. Daarnaast bepaalt u de tijd en locatie die u het beste schikt. Zo heeft de workshop geen impact op uw dagelijkse werkzaamheden en kunt u de workshop volgen in een voor u vertrouwde omgeving.

Hoger in Google en Google Analytics
Op dit moment bieden wij twee workshops aan: Workshop Hoger in Google en Workshop Google Analytics. Elke workshop duurt ongeveer vier uur. Tijdens de workshop Hoger in Google leert u hoe Google denkt, wat u moet doen om uw website op een hogere positie te krijgen en welke tools wij gebruiken om de positie in Google te verbeteren. Na afloop heeft u een lijst met voor uw bedrijf relevante zoekwoorden en kunt u direct aan de slag.
De workshop Google Analytics is perfect geschikt als u meer rendement uit uw website wilt halen. U leert welke informatie u uit Google Analytics kunt halen, hoe u die informatie moet interpreteren en wat u kunt doen op uw website om bepaalde parameters te verbeteren. Na afloop heeft u een dashboard in Google Analytics waarin u in één oogopslag de zaken kunt monitoren die voor uw situatie het meest belangrijk zijn.

Meer informatie of vragen?
Wilt u graag leren om hoger te komen in Google en/of om meer uit Google Analytics te halen? Neem dan contact met ons op via mail of telefonisch. Wilt u liever eerst meer informatie? Kijk dan eens op de pagina’s van de betreffende workshops: