Gaat u ook voor meer resultaat? Neem dan contact met ons op! We're just one click away... 0488 - 429375 info@creating4u.nl

Regelmatig krijg ik de vraag van ondernemers: waarom staat mijn website niet bovenaan in Google? Ik heb toch de juiste zoekwoorden ingevuld? Helaas is het niet zo simpel…

Om hoger te komen in Google moet je met behoorlijk wat factoren rekening houden. Het goed uitvoeren van zoekmachine-optimalisatie (afgekort SEO) is bijna een wetenschap geworden. Daarom hebben wij het periodiek systeem der succesvolle SEO-succesfactoren ontwikkeld (klik op de afbeelding voor een vergroting):

Hoger komen in Google met het periodiek systeem der SEO-succesfactoren

Dit systeem geeft een duidelijk overzicht van de belangrijkste factoren voor een hogere positie in Google. Ook wordt direct duidelijk welke factoren zwaarder wegen en welke handelingen u beter kunt vermijden. Het meeste succes boekt u door de SEO-factoren te combineren, de individuele factoren maken op zichzelf staand weinig verschil. Door deze factoren consequent door te voeren op en rond uw website, zal u de vindbaarheid van uw website flink vergroten. Succes met het verhogen van uw positie in Google!

Wilt u graag meer informatie over de betekenis en implementatie van de verschillende factoren? Stuur ons dan even een mailtje om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in te plannen!